Sain kritiikkiä kun sanoin KETÄ toi on ku olis pitäny sanoo KUKA... onko sillä väliä miten asian ilmaisee, kunhan ihmiset ymmärtää mitä haet takaa, eiks nii?  Murteet on minusta hieno juttu,  niitä pitää vaalia, vaikka joskus ne erilaisessa ympäristössä voivatkin kuulostaa aika erikoiselta.

Pitäisi keksi joku kiva paikka täällä suomessa, johon voisi mennä lomalle ihan  vain muutamaksi päiväksi. Pian minulla on meinaan kokonaiset 4 vapaapäivää putkeen ja silloin olisi kiva keksiä jotain "lomajuttuja" koska en ole tänä kesänä päässyt sitten yhtään mihkään.

Sain eilen kortin Amsterdamista, oli hieno :)  reissupoika on luvannut lähettää  kaikista maista jossa hän käy yhden kortin, tiedossa on siis lähiaikoina ympäri eurooppaa hienoja kortteja. Kun joku lähettää postikortin, sitä tuntee itsensä tärkeäksi, koska silloin sinulla on joku ketä haluu sinua jollain tavalla muistaa.Kylläpä sitä voi ihminen tulla pienistä asioista onnelliseksi, hassua. mutta toisaalta se myös kertoo jostain, mistä? emminä tiiä, koitin vain ajatella "syvällisiä" mutta huonolla menestyksellä näköjään...