Koska kaikki muutkin niin oli minukin si ihan pakko, ai mitä? no ruveta tietenkin pitämään tällästä kirjotusjuttua, blogiksi tätä kai kutsutaan.

En usko että miulla on koskaan mitään kauhean jännää tai tärkeää asiaa tänne kirjotettavaksi, mutta kunhan ny kirjoittelen...

Takana kuudenpäivän työputki ja tänään huikea yksi vapaa ja sitten taas kuusi päivää töitä ja jälleen vaan yksi vapaa välissä ja sitten taas ikuisuus töissä. Ei siinä yhden vapaan aikana kerkiä sitten yhtään rentoutuun, ei ehkä sitten ole tarkoituskaan. Hullukshan tuollaisella tahdilla tulee, varsinkin kun katselee päivät pitkät muita hulluja :(

No reilu kuukausi enää töitä ja sitten on aika taas palata koulukirjojen pariin. toisaalta odotan innolla koulun alkua ja toisaalta sitten taas en yhtään. Koulun alkaminen tietää taas rahan loppumista, joutuu kituuttaan sillä perkuleen 200 egella kuukauden, pitää luopua kaikesta ylellisyydestä mihin jo kesän aikana kerkisi tottumaan. Toisaalta onneksi kesästä jää säästöön hieman rahaa, koska eihän sitä kerinny mihkään kuluttaan kun on aina vaan töissä.

Mitä sitten olen tehnyt tämän huikean yhden vapaapäivän aikana. EN SITTEN YHTÄÄN MITÄÄN. Hiukanko se minua ketuttaa, mutta toisaalta olen niin väsyny että edes jaksa tehdä mitään. Minulla oli kyllä hyvät suunnitelmat täksi päiväksi mutta ne kutistuivat täysin kokoon.

Tänään pitäisi vielä siivota. Koska ostin viimeviikolla uuden kalliin imurin, joten sitä on nyt pakko käyttää. mutta siivoan sitten vasta myöhemmin ehtoolla, koska nyt on niin lämmin. . . nyt vain nautin auringosta(parvekkeella) juon kylmää fantaa(miksen joisi siideriä) ja kuuntelen musiikkia läppärin huonoista kaiuttimista!