Aamu alkoi todella huonosti, nukuin taas aivan liian pitkään. Keitin kahvit vain todetakseni etten sitä pystykkään juomaan koska maito oli mennyt huonoksi, ja mustaa kahviahan en juo. Leipä oli homeessa, joten aamupalaksi ei oikein ollut sitten yhtään mitään. Kaupassa en kerinny käymään ennen töihin menoa, koska tosiaan nukuin aivan liian pitkään. Voisi se aamu huonomminkin vielä alkaa, mutta tämä aamu oli jo tarpeeksi huono alku päivälle.

Töihin päästyä sain todeta että tämäkin päivä mennään vajaalla henkilökunnalla, joka taas meinaa kiirettä ja vähemmän aikaa potilaille. Osastolla oli tuskasen kuuma, potilaat kiukkusia ja hoitajat väsyneitä, ei hyvä yhdistelmä. Perseestä sanon minä. Noh asialle ei tämmönen pieni heppu voi yksinään mitään.

Kotona on edelleen sekasta, koska en lupauksistani huolimatta jaksanu siivota eilen, enkä tosin siivoa nytkään. JOs sit huomena, ehkäpä. Voisin kutsua ystäviä huomena illalla kyläileen, joten silloin olisi pakotettava itseni hieman siistimään tätä kämppää, koska minua rupee ahdistamaan silloin kovasti jos on vieraita ja kämppä hullumyllyn.

Ainii tänään aamulla kerkesin kyllä hieman surffaamaan täällä internetin ihmeellisessä maailmassa ja kopsasin tähän kirjotussysteemiini uuden pohjan Tuuliviirin sivuilta.